• Gratis verzending vanaf €55
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis!
  • Duurzame producten
Home » ♡ Sunny Exodus

Over ons 

 

Rust, Regelmaat en Reinheid

Het is wenselijk als grote en kleine mensen elke dag met een gerust hart kunnen gaan slapen en met frisse moed de dag beginnen. Een knuffel kan iets in iemand losmaken. Het is wellicht net dat beetje meer waar iemand naar verlangt, of op dat moment nodig heeft om zich sterk(er) te voelen. Een knuffel kun je in je hart dragen en koesteren, tevens kun je je rugzakje of koffertje van biologisch katoen vullen met voor jou die speciale knuffel(s) of pop(pen), die je waar dan ook ter wereld kunt uitpakken en je reis op aarde kan of kunnen veraangenamen.


God wil een mens gelukkig zien en voorzien in de primaire levensbehoeften. Een gevulde maag, die zich koest houdt en geen vreemde geluiden maakt of zeer doet en je uit je slaap houdt. Vitaminen en mineralen, die je laten stralen en je laten zijn wie je hoort te zijn. Ze zijn onder meer te vinden in groente en fruit, als onderdeel van de Schijf van Vijf, die God ons in Het Hart aanbiedt en ons erop wijst dagelijks ervan te nuttigen om te groeien en te bloeien. God wil mensen laten samenwerken om ervan verzekerd te zijn dat eenieder op aarde ergens terecht kan en met liefde ontvangen wordt. Hij wil dat mensen een warm plekje hebben, een warm plekje waar ze telkens het hoofd neer kunnen leggen, om tot rust te komen, na te denken over het leven, in de stilte te zijn, of gewoon lekker te kroelen.

 

Sunny Exodus is voor groot en klein,
en wil voor eenieder een lichtpuntje zijn.

 

Geborgenheid

Sunny Exodus biedt de kleine mens warmte en veiligheid en verkoopt mooie slaapzakjes; een goede basis in een pril mensenleven. Straatkinderen hebben een onzeker bestaan en doen alles om te overleven, wat afdoet aan hun integriteit. Begrijpelijk. Maar iets waar ieder mens over zou kunnen nadenken. Want alleen met positieve gedachten, die gereinigd zijn door Het Hart, kun je de ander van dienst zijn, met als doel de ander verder te helpen in het leven of het leven van de ander te veraangenamen. Straatkinderen hebben evenveel recht op leven als ieder ander, maar zijn overgeleverd aan de omstandigheden, en handelen niet vanuit hun hart, maar vanuit hun overlevingsdrang, waardoor ze in mensonterende situaties terecht kunnen komen en van God verwijderd raken met alle gevolgen van dien. Het is oneerlijk, want ze hebben niet gevraagd om er te mogen zijn en moeten door omstandigheden zichzelf zien te redden. En het is aan ons om hun leefsituatie te verbeteren.

 

Je niet mooier voordoen dan je bent

Kleding wapent een mens tegen weersomstandigheden, beschermt intieme plekjes, en als mensen net dat beetje meer hebben, siert het de mens. Sunny Exodus wil zich voornamelijk richten op knuffels, poppen, rugzakjes en slaapzakjes. De wereld is gebaat bij goede onderlinge verstandhoudingen, een goede samenwerking om mooie resultaten te behalen: tevreden mensen en dieren en de natuur die haar gang mag gaan en zo nodig met liefde door de mens verzorgd wordt. Sunny Exodus is wellicht een minuscuul bouwsteentje voor dat enorme bouwwerk waar God mee bezig is en verkoopt niet alle primaire levensbehoeften, maar het begin is er, en wie weet wat er nog komen gaat...