• Gratis verzending vanaf €55
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis!
  • Duurzame producten
Home » Kind

Kind


Kind
De categorie Kind bestaat uit de fair trade subcategorieën:

 

Knuffeldieren
Poppen
Tassen

 

De subcategorie Knuffeldieren biedt duurzame knuffels aan, waarvan het merendeel GOTS-gecertificeerd is. Op zoek naar een schattige duurzame knuffel bij, vis of kat? Dan ben je bij Sunny Exodus aan het juiste adres. Lola de koe is een muziekdoosje én knuffel. Onze poes Mimi is diep onder de indruk van Lola. Ze wordt bekeken en beluisterd. Mimi wil Lola de koe vasthouden en héél dichtbij haar zijn. De duurzame knuffels van het merk Noukie’s zijn voor mens, dier en natuur zeer bijzonder. Wanneer je op zoek bent naar een heerlijk zachte, grote duurzame knuffel is Noukie's echt een uitkomst! 


De subcategorie Poppen biedt duurzame poppen aan, waarvan het merendeel GOTS-gecertificeerd is. Vluchtelingvrouwen uit Afghanistan maken in India van lapjes stof, afkomstig van de grote kleding vuilnisbelt, prachtige poppen. Fairtrade Calla en Soumba zijn niet bestemd voor kinderhandjes, maar voor oudere kinderen die nadenken over wat ze met de poppen doen. Deze fairtrade poppen kunnen tevens dienen als decoratie voor de kinderkamer. De QR code vertelt het verhaal van de vrouwen achter deze mooie duurzame poppen. Sunny Exodus voelt zich vereerd afnemer te zijn van zulke getalenteerde mensen. De handgemaakte poppen zijn dan ook een echte aanrader.


De subcategorie Tassen biedt duurzame verzorgingstassen, duurzame rugzakjes, een duurzaam koffertje, duurzame weekendtassen en duurzame schooltassen aan. Alles in deze subcategorie is fairtrade. Sunny Exodus heeft bijzondere schooltassen van 100% merino vilt in haar assortiment. Ze zijn handgemaakt en van hoge kwaliteit. Met de aankoop van deze schooltas(sen) steun je een goed doel. Hetzelfde geldt voor de duurzame rugzakjes van Coq en Pâte. Met elk verkocht rugzakje uit de collectie steun je organisaties die de dieren,  die op de rugzakjes worden afgebeeld. Zij beschermen deze dieren en steunen educatieve programma's om kinderen te informeren over de natuur. De rugzakjes van Coq en Pâte zijn GOTS-gecertificeerd. 

 

Duurzaam, fairtrade, ecologisch en voortgekomen uit eerlijke handel.
Niet zomaar een product voor de kinderen, ouder(s) en verzorger(s), maar een knuffel, pop of tas waarover is nagedacht door zeer getalenteerde mensen.