• Gratis verzending vanaf €55
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis!
  • Duurzame producten
Home » Blog » Onze wereld

Onze wereld

Gepubliceerd op 22 juli 2021 om 10:50


Vanochtend liet de zon zich al even zien, maar nu knijp ik mijn ogen samen om de krachtige zonnestralen niet overdadig binnen te laten komen, ze mij verblinden en ik uiteindelijk mijn ogen geheel zal moeten sluiten voor de mooie wereld om mij heen. En dat wil ik niet, want wat heeft de natuur mij veel te bieden. Nogmaals kijk ik op naar de zon en mensen als Melissa Kremer, Bibian Mentel en Peter R. de Vries komen aan de oppervlakte van mijn denkwereld. Goede mensen, met hemelse gedachten en een hart voor de wereld.

 

Melissa

 

Terwijl ik in mijn tuin bezig ben zijn mijn gedachten bij de moeder van Melissa Kremer. Onlangs gaf ze op Instagram aan dat ze het moeilijk heeft. De afwezigheid van haar dappere dochter begint tot haar door te dringen en het valt haar zwaar. Loodzwaar. En ik zou haar willen bemoedigen. Melissa is er niet meer. Lijfelijk niet. Maar voor mij voelt ze heel dichtbij.

En weet je waarom? Haar boodschap aan de wereld was zó duidelijk én die leeft voort in mijn hart. En ik denk in vele harten. Denk maar aan een grote man als Martin Luther King. Hij werd evenals Peter R. de Vries vermoord om zijn goede daden. Denk maar aan Bibian Mentel, die de wereld zo veel positiviteit wilde bijbrengen. Begrijp je het? Ze zijn er niet meer en toch leven ze voort. Melissa ook. Ze is mijn lichtpuntje, en ik zie dat lieveheersbeestje waar ze over sprak op Instagram.

 

Dierenliefde

 

Bumba, haar poes, is eveneens een 'stukje' Melissa. Ook zij moet zonder Melissa verder. En ik weet hoeveel liefde dieren nodig hebben. Onze poezen, Mimi en Noeni, zijn hier in huis nadrukkelijk aanwezig. Ze willen de hele dag aangehaald en vertroeteld worden. En als ik met iets anders bezig ben, laten ze me weten dat ze er zijn. Een klaaglijk geluid kunnen ze dan produceren om hun boodschap kracht bij te zetten. Hilarisch! 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.