• Gratis verzending vanaf €55
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis!
  • Duurzame producten
Home » Betalen

Betalen

Bij Sunny Exodus  kun je op de volgende manieren 100% veilig afrekenen:

IDEAL

Als je toegang hebt tot internetbankieren bij ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Triodos Bank, de Friesland Bank of Knab dan kun je via iDeal betalen bij Sunny Exodus.

MASTERCARD

Betalen met een creditcard van Visa of MasterCard bij Sunny Exouds: gemakkelijk en veilig. Je gegevens worden gecodeerd en daardoor veilig verstuurd. Zowel Visa als MasterCard vragen het wachtwoord van jouw creditcard.

VISA

Betalen met een creditcard van Visa of MasterCard bij Sunny Exodus gemakkelijk en veilig. Je gegevens worden gecodeerd en daardoor veilig verstuurd. Zowel Visa als MasterCard vragen het wachtwoord van jouw creditcard.


BANCONTACT/MISTER CASH

Met deze Belgische betaalkaarten kun je veilig en snel betalen.

SOFORTBANKING

Sofortbanking is een eenvoudig te gebruiken rechtstreekse betalingsprocedure met de hoge veiligheidsstandaard en TÜV-geteste bescherming van persoonsgegevens. Sofortbanking is gebaseerd op internetbankieren.

SEPA

Met de Europese Overschrijving kunt u  betalingen bij ons doen, zonder dat hierbij onderscheid wordt gemaakt tussen binnenlandse betalingen en grensoverschrijdende betalingen naar andere SEPA landen. De Europese Overschrijving maakt het net zo makkelijk om euro’s te betalen naar een Nederlandse bankrekening, als een rekening bij een buitenlandse bank.


Sofort Banking

Betalen met SOFORT Banking kan gemakkelijk bij Sunny Exodus gemakkelijk.

U kunt betalingen en donaties doen, zonder dat u extra accounts aan hoeft te maken. Vanuit uw eigen online bankomgeving kunt

u rechtstreeks geld overmaken vanaf uw

eigen betaalrekening. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het

een veilige methode is om betalingen mee

te voldoen.

KBC/CBC-Betaalknop

Door middel van de KBC/CBC-Betaalknop kunt u  als klant van een Belgische bank KBC en CBC eenvoudig en vertrouwd betalen.

Belfius Pay Button

Consumenten met een Belfius-rekening kunnen gebruik maken van de Belfius Pay Button om directe betalingen te doen vanuit Belfius Direct Net, het online bankproduct van Belfius, of via de app. Betalingen die gedaan worden via de Belfius Pay Button zijn gegarandeerd en kunnen door de klant niet teruggedraaid worden. 


Giropay

Giropay maakt gebruik van meer dan 1.500 Duitse banken, waardoor het een vertrouwde betaalmethode is onder Duitse klanten. Omdat ze werken met real-time overboekingen, zijn de betalingen die worden gedaan met Giropay 100% gegarandeerd.