• Gratis verzending vanaf €55
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis!
  • Duurzame producten
Home » Baby » Poppen

Poppen


Fairtrade poppen voor baby's

Sunny Exodus verkoopt duurzame poppen. De poppen kiezen wij zorgvuldig uit. We willen dat de pop veilig in een wieg, ledikantje, of babykamer kan liggen, zitten of staan. Het team van Sunny Exodus vindt het belangrijk dat de poppen voortkomen uit eerlijke handel: fairtrade. Want wat heb je aan een pop waaraan kinderhandjes hebben gezeten? Kinderen in onder meer Xinjiang worden als goedkope krachten gebruikt. De kinderen werken in katoenvelden of fabrieken, maken lange dagen en komen in aanraking met giftige stoffen, waaronder pesticiden en chemicaliën. Ook jouw baby komt daarmee in aanraking als je kiest voor katoen, polyester, nylon, etc.
In onze webshop kun je producten vinden van biologisch katoen (GOTS-gecertificeerd), natuurlijke of gerecyclede materialen of producten met een verhaal. Duurzame producten zijn prijzig, maar daarentegen ben je verzekerd van een eerlijk en veilig product. Onze producten worden duurzaam verbouwd, duurzaam geproduceerd, duurzaam vervoerd en bieden goede werkomstandigheden voor de werknemers.

 

Kinderen mogen zich ontwikkelen,
dieren worden gespaard en de landerijen blijven gezond.


Duurzame poppen

We hebben poppen voor jongens en meisjes: genderneutraal. De kamille pop Milly en haar jongere zusje Melissa zijn kleurrijk, prikkelen de zintuigen van je baby en kunnen op gewenste momenten troost bieden. Faustine Durand is de bedenker van de kamille pop, geïnspireerd op het werk van de Franse kinderarts en psychoanalyticus, Francoise Dolto.
Milly en Melissa zijn beeldschoon en dragen bij aan de ontwikkeling van je baby.