• Gratis verzending vanaf €55
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis!
  • Duurzame producten
Home » Baby » Knuffeldieren

Knuffeldieren


Knuffels

Het team van Sunny Exodus houdt van dieren en is dan ook altijd op zoek naar duurzaam speelgoed dat onder meer te maken heeft met dieren en elementen uit de natuur. Vele kinderkamers zijn gevuld met (dieren)knuffels, maar ook bij een bezoek aan de tandarts, of een onderzoek in het ziekenhuis kan een kind een knuffel ontvangen. Een knuffel, zowel een innige omarming als een knuffel van textiel (biologisch katoen of gerecyclede materialen), kan kracht geven. Het kan een overdracht van betrokkenheid betekenen, het kan een teken van liefde zijn, waarmee je wilt zeggen: ik zie jou, ik ben er voor je, je bent niet alleen.

 

Duurzaam muziekdoosje

Sunny Exodus heeft verschillende duurzame muziekdoosjes in haar assortiment.
Onze poes Mimi is helemaal weg van het duurzame muziekdoosje Lola de koe. Het slaapliedje Lullaby van componist, dirigent, organist en pianist Johannes Brahms zorgt ervoor dat ze zich betrokken voelt bij Lola de koe. Ze luistert aandachtig en wil Lola de koe aanraken. Hoe zal dat voor een baby zijn?
We raden je van harte onze muziekdoosjes aan, want een knuffel kan je in je hart raken, de melodie brengt je in hogere sferen. Wellicht heb je een huilbaby, of heeft je baby last van buikkrampjes de muziekdoosjes kunnen een kalmerende werking hebben, en van de prachtige melodie valt je baby als vanzelf in slaap.

 

Stoere duurzame redders in nood

De rammelaar Lev en het muziekdoosje Martin zijn duurzaam en vinden hun weg naar iedere kinderkamer, of een (ziek) kind wat wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Deze twee kleurrijke kikkers van biologisch katoen (GOTS- gecertificeerd) zijn een mooie afleiding en dragen bij aan de ontwikkeling van je baby. Lev en Martin zijn ook nog eens wasbaar op dertig graden. Twee echte aanraders.