• Gratis verzending vanaf €55
  • Binnen 2-3 werkdagen in huis!
  • Duurzame producten
Home » Baby

Baby


Baby

De categorie Baby bestaat uit de fairtrade subcategorieën: 


- Knuffeldieren
Rammelaars
Poppen
Kraamcadeaus
Slapen
Op reis

 

De subcategorie Knuffeldieren biedt duurzame knuffels van verscheidende duurzame merken aan, waarvan het merendeel GOTS-gecertificeerd, fairtrade en van biologisch katoen gemaakt is. Hier vind je een knuffel ezel, knuffel koe, knuffel beer, maar ook een knuffel konijn of leeuw.  De duurzame knuffel rupsen Tamara (paars/geel) en Savanna (groen/geel) en de knuffel kikkers Lev en Martin zijn onder meer van biologisch katoen. De binnenkant van de duurzame knuffel Floyd is van gerecycled polyester. Alle knuffels zijn kleurrijk, educatief en prikkelen de zintuigen van je baby of kindje. Onze originele knuffels in dieren thema zijn perfect als kraamcadeau.

De subcategorie Rammelaars biedt duurzame rammelaars aan en zijn GOTS-gecertificeerd. Het is erg belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen dat zij kunnen spelen met stimulerend en educatief speelgoed. Hierom hebben wij onze rammelaars met zorg uitgekozen. Zo vind je een prei rammelaar, een chili rammelaar, maar ook een Montessori rammelaar, verpakt in een balvorm. Dit educatieve en duurzame speelgoed maakt je kindje bewust van de natuur en gezonde voeding, zoals bijv. de duurzame rammeleaar Molly & Polly. Molly & Polly maken je baby bewust van hoe mooi het leven kan zijn. Gezusters kers laten je baby stralen.


De subcategorie Poppen biedt duurzame poppen aan, die GOTS-gecertificeerd zijn of (gedeeltelijk) gemaakt zijn van gerecyclede materialen. De duurzame kamille pop Milly en haar jongere zus Melissa kunnen overal mee naartoe. Ze bieden plezier, houvast & troost.


De subcategorie Kraamcadeaus biedt duurzame en onder meer GOTS-gecertificeerde kraamcadeaus aan. Rompertjes voor de zomer en winter van biologisch katoen, zachte dekentjes van biologisch katoen, een in Marokko handgemaakte Mozes mand van gedroogde palmbladeren, een prachtige dierenmand van zeegras, een baby badcape met een handgemaakt Werfzeepje, baby slofjes voor de zomer en winter en een nekwarmer van biologisch katoen.


De subcategorie Slapen biedt duurzame en Gots-gecertificeerde producten aan, waaronder super zachte baby slaapzakjes van biologisch katoen, fluweelzachte knuffeldoekjes van biologisch katoen, dekentjes van biologisch katoen en voor elke baby een fairtrade muziekdoosje naar keuze.


De subcategorie Op reis biedt onder meer de vier vrolijke én duurzame weekendtassen van gerecyclede PET flessen (elf per tas) aan, tevens is de afwerking van veganistisch leer.

 

Alle producten zijn duurzaam, ecologisch, fairtrade
en komen voort uit eerlijke handel.